Skip to main content

ηλεκτρικός ωράριο

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html
ηλεκτρικός ωράριο
Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Απορρίφθηκε από την τουρκική Δικαιοσύνη και το τρίτο αίτημα για αποφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται επί 55 και πλέον ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης.


Σύμφωνα με τα όσα δημοοσιεύει η Milliyet, η τουρκική Δικαιοσύνη απέρριψε για τρίτη φορά το αίτημα αποφυλάκισης των Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται από τη 1η Μαρτίου στην Αδριανούπολη. Οι δικαστές έλαβαν την απόφαση με το σκεπτικό ότι δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τα οποία αποφασίστηκε η προφυλάκιση τους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αρχικά στις 5 Μαρτίου είχε έρθει η πρώτη απόρριψη στο αίτημα των συνηγόρων και εν συνεχεία στις 27 Μαρτίου το τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησης υποστηρίζοντας στη σχετική ανακοίνωση ότι βρέθηκαν πολλά ύποπτα στοιχεία, δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία και ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι έρευνες των ψηφιακών στοιχείων.

Το κατηγορητήριο σε βάρος των δύο στρατιωτικών δεν έχει οριστικοποιηθεί, παρά τον χρόνο που έχει παρέλθει, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος.


περιεχομενο παραγραφου
222222 thumb large thumb large

«Καθαρά» τα κινητά τους

Υπενθυμίζεται ότι τα κινητά τους τηλέφωνα βγήκαν «καθαρά» μετά από εξονυχιστικό έλεγχο των τουρκικών Αρχών στην Άγκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή αρχεία που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «κατασκοπευτικού χαρακτήρα».

Οι έρευνες φέρονται να έχουν επεκταθεί και στις επαφές τους, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί οτιδήποτε ενοχοποιητικό.

Πρωτοβουλία στο Στρασβούργο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, η ελληνική αντιπροσωπεία στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE), κατά τη διάρκεια των εργασιών της εαρινής συνόδου, στο Στρασβούργο κυκλοφόρησε νωρίτερα την Τετάρτη γραπτή δήλωση, με την οποία ζητείται να απελευθερωθούν άμεσα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί και να τηρηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου.

Η πρωτοβουλία, την οποία υπογράφει σύσσωμη η ελληνική αντιπροσωπεία (Αννέτα Καββαδία, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Ψυχογιός, Νίνα Κασιμάτη, Ντόρα Μπακογιάννη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κώστας Τζαβάρας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Βενιζέλος, Λιάνα Κανέλλη, Δημήτρης Καμμένος και Γιώργος Μαυρωτάς), έχει διακομματικό χαρακτήρα και την υπογράφει μεγάλος αριθμός βουλευτών από τα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, από όλες τις πολιτικές ομάδες.

«Η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή - στις τουρκικές φυλακές, εκτός από την προφανή ανθρωπιστική της διάσταση, έχει και σημαντικές πτυχές που άπτονται των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των εγγυήσεων του κράτους δικαίου. Για αυτόν τον λόγο, και θεωρώντας ότι πρόκειται για ζήτημα που οφείλει να πάρει ευρωπαϊκή και διεθνή διάσταση, πήραμε – ως ελληνική αντιπροσωπεία - την πρωτοβουλία να προωθήσουμε ένα κείμενο γραπτής δήλωσης στους βουλευτές-μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, με στόχο τη συλλογή όσο το δυνατόν ευρύτερης υποστήριξης από όλο το φάσμα των πολιτικών ομάδων που εκπροσωπούνται εδώ» δήλωσε η επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία.

Με το κείμενο αυτό, όπως επισήμανε η κ. Καββαδία, τα μέλη της Συνέλευσης, υπενθυμίζουν στην Τουρκία την υποχρέωσή της να σέβεται και να τηρεί το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου, ιδίως την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και την καλούν «να ολοκληρώσει τάχιστα και χωρίς καθυστέρηση όλες τις δικαστικές διαδικασίες και να προχωρήσει άμεσα στην αποφυλάκιση και την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ελλάδα, σεβόμενη πλήρως τα δικονομικά τους δικαιώματα».

Επίσης, καλούνται όλα τα κράτη - μέλη του Συμβουλίου να σταθούν αλληλέγγυα με την Ελλάδα στο ζήτημα αυτό. «Πράγματι, το Συμβούλιο της Ευρώπης - στο οποίο η Τουρκία είναι μέλος, σε αντίθεση με την ΕΕ - είναι ο κατεξοχήν ευρωπαϊκός οργανισμός επιφορτισμένος με την παρακολούθηση της τήρησης των υποχρεώσεων των ευρωπαϊκών κρατών σε αυτά ακριβώς τα πεδία» τονίζει η Ελληνίδα βουλευτής και καταλήγει:

«Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα στην Τουρκία και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Ευελπιστούμε και εργαζόμαστε για την τάχιστη δυνατή ευόδωση αυτών των προσπαθειών και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα».



ηλεκτρικός ωράριο
νομικής υπηρεσίας

Comments

Popular posts from this blog

καιρος μοσχα νοεμβριος

πνευματικα κατσαβιδια κακήν κακώς στα αγγλικα Σύμφωνα με την τροπολογία που υπογράφει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης τροποποιούνται και συμπληρώνονται διατάξεις του ν.4495/2017 που αναφέρονται σε πολεοδομικής φύσης θέματα. Μεταξύ άλλων, διευρύνονται οι περιπτώσεις τακτοποίησης, κατ’ εξαίρεση, αυθαίρετων και επεκτείνεται και για εκείνες τις περιπτώσεις για τις οποίες οι εκθέσεις αυτοψίας έχουν συνταχθεί μετά τις 27-7-2011. Περαιτέρω, όπως αναφέρεται, προβλέπεται ότι, οι ιδιοκτήτες αυθαίρετων κατασκευών οφείλουν, μέχρι 31-12-2018, να προβούν σε κατεδάφιση αυτών μετά την έκδοση έγκρισης εκτέλεσης εργασιών. Στην περίπτωση αυτή μετά την ενημέρωση της αρμόδιας Υπηρεσίας Δόμησης και τη διενέργεια αυτοψίας, εφαρμόζεται η διαδικασία διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων και αναστολή όλων των αναγκαίων μέτρων εκτέλεσης των ποινικών διώξεων. καιρος μοσχα νοεμβριος καιρος μοσχα νοεμβριος Στο ίδιο νομοσχέδιο, που ψηφίζεται σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής, κατατέ

κοσμοιστορικος προτασεις

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html κοσμοιστορικος προτασεις Η Κρενσάντα Γουίλιαμς, 44 ετών, κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο του Χιούστον επειδή έκλεινε συστηματικά το τηλέφωνο σε όσους προσπαθούσαν να αναφέρουν επείγοντα περιστατικά στις Αρχές, όπως ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Χάρις. Το δικαστήριο την καταδίκασε για το πλημμέλημα της «παρέμβασης σε επείγουσες κλήσεις». Η Γουίλιαμς εργαζόταν για το Κέντρο Επειγόντων του Χιούστον για περίπου 18 μήνες, μέχρι το 2016. Οι προϊστάμενοί της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν ότι είχε καταγραφεί ασυνήθιστα υψηλός αριθμός "σύντομων κλήσεων", διάρκειας μικρότερης των 20 δευτερολέπτων. εκτυπωση συνταξεων δημοσιου gsis Η βάση δεδομένων του Κέντρου καταγράφει όχι μόνο τη διάρκεια αλλά και το ποιος κλείνει πρώτος το τηλέφωνο - ο χειριστής του κέντρου, ο καλών ή ταυτόχρονα και οι δύο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Γουίλιαμς είχε κλείσει χωρίς λόγο το τηλέφωνο σε χιλιάδες κλήσεις. Μεταξύ

αποδεκτος συνωνυμα αντωνυμα

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html αποδεκτος συνωνυμα αντωνυμα Δικαίωμα υποβολής αίτησης για τις μόνιμες αυτές θέσεις έχουν όσοι είχαν προσληφθεί από την 1η Ιανουαρίου 2008 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010, οι οποίοι ωστόσο δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων. Σημειώνεται ότι στο σύνολο των προς κάλυψη μόνιμων θέσεων στους δήμους, οι 104 είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), οι 94 θέσεις είναι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι 209 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης είναι οι 150. Ανάμεσα στις ειδικότητες που ζητούνται για να καλύψουν τις θέσεις είναι: Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ, Αρχιτέκτονες Μηχανικοί ΠΕ, Αρχιτέκτονες ΠΕ, Διοικητικό Προσωπικό ΠΕ, Οικονομολόγοι ΠΕ, πτυχιούχοι Πληροφορικής ΠΕ, Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ, Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ, καθηγητές Φυσικής Αγωγής ΠΕ, Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ, πτυχιούχοι Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΤΕ, Διοικητικοί Λογιστές ΤΕ, βοηθοί Βρεφοκόμων - Παιδοκόμων ΔΕ, Δενδροκηπουροί ΔΕ, Διοικητικό Προσωπι