Skip to main content

αιτιες διψας

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html
θανου παρθενης 2015

«Οι κ. κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης χορεύουν το "τανγκό ανευθυνότητας" κι αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου αδιεξόδου γιατί βολεύονται στον τεχνητό δικομματισμό» είπε, μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι συμφωνούν στην προσπάθεια να λεηλατήσουν και να εξαφανίσουν το Κίνημα Αλλαγής.


«Ε λοιπόν τους απαντάμε: Το ξανακάνατε και αποτύχατε! Θα αποτύχετε και τώρα! Η δύναμη Αλλαγής, η δύναμη Ανατροπής, η δύναμη Ελπίδας, η δύναμη Αξιοπρέπειας είναι η παράταξη μας» σημείωσε. «Και οι δυο μαζί καλύπτουν τις ευθύνες για την περίοδο 2004-2009 του κ. Καραµανλή, που οδήγησε στην κρίση. Ο ένας παθαίνει αμνησία και ο άλλος αφωνία όταν τους λέω ελάτε να κάνουμε εξεταστική», είπε σε άλλο σημείο η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.


Ειδικότερα στην σκληρή κριτική της προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα , η Φώφη Γεννηματά μίλησε για βαρίδι από το οποίο πρέπει να απαλλαγεί η προοδευτική παράταξη και υπογράμμισε πως «αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες».


Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γεννηματά έκανε λόγο για μία «καιροσκοπική ομάδα, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα, που δεν θυμίζει τίποτε το Αριστερό, τίποτα το προοδευτικό». «Αντιθέτως, εξέθεσαν στα μάτια των πολιτών την Αριστερά και τους αγώνες της. Αυτοί πρέπει να αλλάξουν, να ξαναβρούν τον εαυτό τους, την ταυτότητα τους. Ο κ. Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς. Τσίπρας και εθνικό συμφέρον συγκρούονται. Τσίπρας και ανάγκες της κοινωνίας, έχουν πάρει διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά.


αιτιες διψας

Υποστήριξε ότι η εξωτερική πολιτική της χώρας ασκείται από τον υπουργό Άμυνας κι πως έχει γίνει εργαλείο για τα κομματικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. «Η χώρα μας εκτίθεται διεθνώς με την αλλοπρόσαλλη και ανεύθυνη στάση του Καμμένου», ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι αδιαφορεί παντελώς για αυτή την εικόνα, υποχωρεί στους εκβιασμούς των ακροδεξιών συνεταίρων του, προκειμένου να διατηρήσει για λίγο ακόμη την καρέκλα του.


Η κ. Γενημματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί την σκανδαλολογία για να πλήξει το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας ότι «στο προεκλογικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης, η σκανδαλολογία είναι στην πρώτη γραμμή».


Δήλωσε μάλιστα ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα επιτρέψει «η πολιτική ζωή του τόπου να μεταβληθεί σε αρένα λάσπης, γιατί αυτό θα πλήξει την Δημοκρατία». «Είμαι αποφασισμένη να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη των εκατοντάδων χιλιάδων μελών και στελεχών της παράταξης που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια την ψυχή τους για την Χώρα και την Δημοκρατία με ήθος και εντιμότητα» σημείωσε.


«Στην παράταξη μας έχουμε ξαναζήσει τη συντονισμένη επίθεση. Τώρα ο Καραμανλής κόβει, ο Τσίπρας ράβει και ο Μητσοτάκης τάχα αμέριμνος προβάρει κουστούμι εξουσίας. Και μια προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση. Όποιος οραματίζεται να ολοκληρώσει αυτό που επιχειρήθηκε και απέτυχε το "βρώμικο ‘ 89" ματαιοπονεί.», υποστήριξε η κ. Γεννηματά.



αιτιες διψας
οικογένεια καράμπελα retrodb
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

Comments

Popular posts from this blog

καιρος μοσχα νοεμβριος

πνευματικα κατσαβιδια κακήν κακώς στα αγγλικα Σύμφωνα με την τροπολογία που υπογράφει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης τροποποιούνται και συμπληρώνονται διατάξεις του ν.4495/2017 που αναφέρονται σε πολεοδομικής φύσης θέματα. Μεταξύ άλλων, διευρύνονται οι περιπτώσεις τακτοποίησης, κατ’ εξαίρεση, αυθαίρετων και επεκτείνεται και για εκείνες τις περιπτώσεις για τις οποίες οι εκθέσεις αυτοψίας έχουν συνταχθεί μετά τις 27-7-2011. Περαιτέρω, όπως αναφέρεται, προβλέπεται ότι, οι ιδιοκτήτες αυθαίρετων κατασκευών οφείλουν, μέχρι 31-12-2018, να προβούν σε κατεδάφιση αυτών μετά την έκδοση έγκρισης εκτέλεσης εργασιών. Στην περίπτωση αυτή μετά την ενημέρωση της αρμόδιας Υπηρεσίας Δόμησης και τη διενέργεια αυτοψίας, εφαρμόζεται η διαδικασία διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων και αναστολή όλων των αναγκαίων μέτρων εκτέλεσης των ποινικών διώξεων. καιρος μοσχα νοεμβριος καιρος μοσχα νοεμβριος Στο ίδιο νομοσχέδιο, που ψηφίζεται σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής, κατατέ

κοσμοιστορικος προτασεις

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html κοσμοιστορικος προτασεις Η Κρενσάντα Γουίλιαμς, 44 ετών, κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο του Χιούστον επειδή έκλεινε συστηματικά το τηλέφωνο σε όσους προσπαθούσαν να αναφέρουν επείγοντα περιστατικά στις Αρχές, όπως ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Χάρις. Το δικαστήριο την καταδίκασε για το πλημμέλημα της «παρέμβασης σε επείγουσες κλήσεις». Η Γουίλιαμς εργαζόταν για το Κέντρο Επειγόντων του Χιούστον για περίπου 18 μήνες, μέχρι το 2016. Οι προϊστάμενοί της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν ότι είχε καταγραφεί ασυνήθιστα υψηλός αριθμός "σύντομων κλήσεων", διάρκειας μικρότερης των 20 δευτερολέπτων. εκτυπωση συνταξεων δημοσιου gsis Η βάση δεδομένων του Κέντρου καταγράφει όχι μόνο τη διάρκεια αλλά και το ποιος κλείνει πρώτος το τηλέφωνο - ο χειριστής του κέντρου, ο καλών ή ταυτόχρονα και οι δύο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Γουίλιαμς είχε κλείσει χωρίς λόγο το τηλέφωνο σε χιλιάδες κλήσεις. Μεταξύ

αποδεκτος συνωνυμα αντωνυμα

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html αποδεκτος συνωνυμα αντωνυμα Δικαίωμα υποβολής αίτησης για τις μόνιμες αυτές θέσεις έχουν όσοι είχαν προσληφθεί από την 1η Ιανουαρίου 2008 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010, οι οποίοι ωστόσο δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων. Σημειώνεται ότι στο σύνολο των προς κάλυψη μόνιμων θέσεων στους δήμους, οι 104 είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), οι 94 θέσεις είναι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι 209 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης είναι οι 150. Ανάμεσα στις ειδικότητες που ζητούνται για να καλύψουν τις θέσεις είναι: Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ, Αρχιτέκτονες Μηχανικοί ΠΕ, Αρχιτέκτονες ΠΕ, Διοικητικό Προσωπικό ΠΕ, Οικονομολόγοι ΠΕ, πτυχιούχοι Πληροφορικής ΠΕ, Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ, Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ, καθηγητές Φυσικής Αγωγής ΠΕ, Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ, πτυχιούχοι Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΤΕ, Διοικητικοί Λογιστές ΤΕ, βοηθοί Βρεφοκόμων - Παιδοκόμων ΔΕ, Δενδροκηπουροί ΔΕ, Διοικητικό Προσωπι