Skip to main content

καπου μαγικα

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html
sm official statement shinee

Σε ότι αφορά το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, ο Έλληνας υπουργός, μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι “Ιστορίες” και τον Αλέξη Παπαχελά, τόνισε ότι «έχω χαρακτηρίσει την Τουρκία εδώ και ενάμισι χρόνο ως μία νευρική δύναμη, μία δύναμη δηλαδή που όπως στον 19ο αιώνα η μετα-Μπισμαρκική Γερμανία είχε γίνει νευρική και δεν κρατούσε ισορροπίες με το περιβάλλον της. Κάποιοι στην Τουρκία νομίζουν ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελούσε μία Συρία ή ένα Ιράκ. Το παιχνίδι, που έγινε στο Φαρμακονήσι δεν είναι παιχνίδι, παρά μόνο σε εισαγωγικά. Είναι μία σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και νομίζω πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είμαστε πάντοτε ανεχτικοί και η απάντησή μας δεν θα είναι μόνο αυτή που δώσαμε, θα είναι πολύ πιο σκληρή.


καπου μαγικα

Παράλληλα, αναλύοντας την αντίδραση και τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην νευρικότητα της Τουρκίας ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε:


«Έχουμε κάνει συνεννοήσεις με όλες τις ισχυρές δυνάμεις στον πλανήτη μας, έχουμε ενημερώσει όλους τους διεθνείς οργανισμούς και βέβαια έχουμε κάνει και τα απαραίτητα διαβήματα απέναντι στην Τουρκία για τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων και τη συμπεριφορά τους. Το διεθνές περιβάλλον και ο διεθνής νόμος είναι υπέρ των συμφερόντων μας, είναι εργαλεία που δεν θα τα εγκαταλείψουμε. Αλλά θέλω να το ξαναπώ και από εδώ, από την συνέντευξή μου σε εσάς κύριε Παπαχελά, δεν είναι τα μόνα εργαλεία που διαθέτουμε. Δεν είμαστε ούτε Συρία κατεστραμμένη, ούτε Ιράκ αποδιοργανωμένο (...)Κάνει και ένα λάθος η Τουρκία, νομίζει ότι επειδή έχουμε την οικονομική κρίση ότι είμαστε αδύναμοι όσον αφορά την προστασία της ασφάλειας της χώρας. Κάνουν μεγάλο λάθος. Επειδή έχουμε οικονομικά προβλήματα, η φροντίδα μας για την ασφάλεια της χώρας και της κυριαρχίας μας είναι μεγαλύτερη από ό, τι στο παρελθόν».





Κόκκινες γραμμές... και προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο


Ο κ. Κοτζιάς αναφερόμενος στις «κόκκινες γραμμές» της ελληνικής κυβέρνησης επεσήμανε ότι οι θέσεις της Ελλάδας είναι σαφείς ενώ χρησιμοποίησε και ένα ποίημα: «Πάντα υπάρχει ένα ζήτημα, αυτό που λέει το στόμα δεν είναι σίγουρο πως το ακούει το αυτί. Ελπίζω να είναι καθαρά τα αυτιά τους».


Σε ερώτηση που έγινε στον υπουργό Εξωτερικών, για την πιθανότητα επίλυσης των ελληνοτουρκικών διαφορών με προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο απάντησε: «αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα σε δικαστήριο και σε πόλεμο, θα επέλεγα το δικαστήριο. Αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα στο δικαστήριο και μια διμερή, ουσιαστική, πραγματική συμφωνία και διαδικασία συμφωνίας, θα επέλεγα το δεύτερο. Και προς το παρόν είμαστε σε αυτό το δεύτερο. Με τις δυσκολίες που έχει λόγω της κατάστασης της Τουρκίας»



Συμφωνία Ελσίνκι


«Καλό ήταν να είχανε παραμείνει οι συμφωνίες του Ελσίνκι. Σε αυτό ξέρετε έχω μία άποψη. Οι συμφωνίες του Ελσίνκι είχαν υποχρεώσει την Τουρκία να δεχτεί ότι για όποιο ζήτημα είχε, θα πηγαίναμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Η Συμφωνία του Ελσίνκι, τους διευκολύναμε να αποσυρθούνε από τις δεσμεύσεις που είχανε, διότι άλλες πολιτικές δυνάμεις θεώρησαν ότι είναι κακό να υπάρχουν τέτοιου είδους συμφωνίες για το διεθνές δικαστήριο της Χάγης», δήλωσε ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε:


«εγώ δεν βλέπω άλλο δρόμο που μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας, από τη διπλωματία και από το Δίκαιο, και κατά προέκταση, και εάν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν όλα τα νομικά πλαίσια που υπάρχουν στη διεθνή κοινωνία. Αυτό δε σημαίνει καθόλου ότι πάμε αυτήν την εποχή γιατί κάποιος με ρώτησε στα δικαστήρια ή οτιδήποτε άλλο. Εμείς αυτό που έχουμε δύναμη, και ως νοοτροπία και ως μέγεθος δύναμης, είναι το διεθνές δίκαιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηριζόμαστε και σε άλλους είδους ισχύ».


Κυπριακό


Ερωτώμενος για το εάν έχει «βαλτώσει» η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε:
«Είναι κακό όταν βαλτώνει η διαδικασία και πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή. Για αυτό συμφώνησα και για μία δεύτερη διεθνή διάσκεψη «Γενεύη ΙΙ», που πρότειναν οι δύο συνομιλητές στην Κύπρο, δηλαδή ο κ. Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο κ. Ακιντζί, εκπρόσωπος της τουρκοκυπριακής κοινότητας, παρόλο που πιστεύω ότι μέχρι να γίνει το Δημοψήφισμα θα είναι δύσκολο για την Τουρκία να καταλήξει εάν θέλει να κάνει συμβιβασμό ή όχι»


Παράλληλα, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και στον δικό του ρόλο στις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού, επισημαίνοντας:
«Το ζήτημα της παρουσίας κατοχικών στρατευμάτων και του συστήματος των εγγυήσεων [είναι για την Τουρκία] το πιο αδύναμο της σημείο για την Κύπρο. Και είναι ένα σημείο - το οποίο ή θα κάνει έναν ουσιαστικό, πραγματικό συμβιβασμό και παραχωρήσεις ή θα της βγει ως το σημείο που θα σπάσει η διαπραγμάτευση. Η Τουρκία λοιπόν επειδή δεν έχει καταλήξει – τουλάχιστον μέχρι το δημοψήφισμά της πώς θα χειριστεί πραγματικά το θέμα των εγγυήσεων και της ασφάλειας, αν πραγματικά θα συμφωνήσει να καταργηθεί το ζήτημα των εγγυήσεων και της ασφάλειας, προσπαθεί να βάζει ενδιάμεσα ζητήματα ώστε να αποπροσανατολίζει την κουβέντα. [...] Έφυγε ο κ. Τσαβούσογλου, πήγε στην Άγκυρα, άρχισε να με κατηγορεί ότι δεν είμαι στην διαπραγμάτευση και εγώ του έστειλα την απάντηση «είμαι εδώ στην Γενεύη ακόμη και συζητάμε το Κυπριακό». Έχουν μία δυσκολία. Έβαλαν λοιπόν ξαφνικά ένα καινούργιο θέμα, τις τέσσερις ελευθερίες για τους Τούρκους. Αυτό το θέμα δεν το είχαν ξαναβάλει ποτέ με αυτήν τη διατύπωση. Γιατί το έβαλαν; Με την ελπίδα ότι είτε ο Αναστασιάδης θα αναγκαστεί να μην το δεχθεί και να σπάσει η διαπραγμάτευση σε αυτό το σημείο, άρα να μην σπάσει εκεί που φοβούνται και που είναι πολύ αδύναμη η επιχειρηματολογία, στις εγγυήσεις και την ασφάλεια, είτε να γίνει αποδεκτό και να μας βάλει Κύπριους και Ελλάδα να τσακωνόμαστε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που η κα Μέρκελ είναι γνωστό ότι δε μπορεί να το δεχθεί αυτό το θέμα.



καπου μαγικα
εταιρεια προστασιας ανηλικων χανια

Comments

Popular posts from this blog

καιρος μοσχα νοεμβριος

πνευματικα κατσαβιδια κακήν κακώς στα αγγλικα Σύμφωνα με την τροπολογία που υπογράφει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης τροποποιούνται και συμπληρώνονται διατάξεις του ν.4495/2017 που αναφέρονται σε πολεοδομικής φύσης θέματα. Μεταξύ άλλων, διευρύνονται οι περιπτώσεις τακτοποίησης, κατ’ εξαίρεση, αυθαίρετων και επεκτείνεται και για εκείνες τις περιπτώσεις για τις οποίες οι εκθέσεις αυτοψίας έχουν συνταχθεί μετά τις 27-7-2011. Περαιτέρω, όπως αναφέρεται, προβλέπεται ότι, οι ιδιοκτήτες αυθαίρετων κατασκευών οφείλουν, μέχρι 31-12-2018, να προβούν σε κατεδάφιση αυτών μετά την έκδοση έγκρισης εκτέλεσης εργασιών. Στην περίπτωση αυτή μετά την ενημέρωση της αρμόδιας Υπηρεσίας Δόμησης και τη διενέργεια αυτοψίας, εφαρμόζεται η διαδικασία διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων και αναστολή όλων των αναγκαίων μέτρων εκτέλεσης των ποινικών διώξεων. καιρος μοσχα νοεμβριος καιρος μοσχα νοεμβριος Στο ίδιο νομοσχέδιο, που ψηφίζεται σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής, κατατέ

κοσμοιστορικος προτασεις

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html κοσμοιστορικος προτασεις Η Κρενσάντα Γουίλιαμς, 44 ετών, κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο του Χιούστον επειδή έκλεινε συστηματικά το τηλέφωνο σε όσους προσπαθούσαν να αναφέρουν επείγοντα περιστατικά στις Αρχές, όπως ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Χάρις. Το δικαστήριο την καταδίκασε για το πλημμέλημα της «παρέμβασης σε επείγουσες κλήσεις». Η Γουίλιαμς εργαζόταν για το Κέντρο Επειγόντων του Χιούστον για περίπου 18 μήνες, μέχρι το 2016. Οι προϊστάμενοί της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν ότι είχε καταγραφεί ασυνήθιστα υψηλός αριθμός "σύντομων κλήσεων", διάρκειας μικρότερης των 20 δευτερολέπτων. εκτυπωση συνταξεων δημοσιου gsis Η βάση δεδομένων του Κέντρου καταγράφει όχι μόνο τη διάρκεια αλλά και το ποιος κλείνει πρώτος το τηλέφωνο - ο χειριστής του κέντρου, ο καλών ή ταυτόχρονα και οι δύο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Γουίλιαμς είχε κλείσει χωρίς λόγο το τηλέφωνο σε χιλιάδες κλήσεις. Μεταξύ

αποδεκτος συνωνυμα αντωνυμα

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html αποδεκτος συνωνυμα αντωνυμα Δικαίωμα υποβολής αίτησης για τις μόνιμες αυτές θέσεις έχουν όσοι είχαν προσληφθεί από την 1η Ιανουαρίου 2008 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010, οι οποίοι ωστόσο δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων. Σημειώνεται ότι στο σύνολο των προς κάλυψη μόνιμων θέσεων στους δήμους, οι 104 είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), οι 94 θέσεις είναι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι 209 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης είναι οι 150. Ανάμεσα στις ειδικότητες που ζητούνται για να καλύψουν τις θέσεις είναι: Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ, Αρχιτέκτονες Μηχανικοί ΠΕ, Αρχιτέκτονες ΠΕ, Διοικητικό Προσωπικό ΠΕ, Οικονομολόγοι ΠΕ, πτυχιούχοι Πληροφορικής ΠΕ, Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ, Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ, καθηγητές Φυσικής Αγωγής ΠΕ, Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ, πτυχιούχοι Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΤΕ, Διοικητικοί Λογιστές ΤΕ, βοηθοί Βρεφοκόμων - Παιδοκόμων ΔΕ, Δενδροκηπουροί ΔΕ, Διοικητικό Προσωπι